Bankpas verloren op stap? Club Prins heeft een flinke stapel passen!

Wie regelmatig op stap gaat zal het waarschijnlijk niet onbekend zijn; je komt thuis en je bankpas of ID-kaart is nergens meer te vinden. Nadat je je jaszakken, broekzakken en eventuele tassen binnenstebuiten gekeerd hebt blijkt er nog maar 1 conclusie mogelijk; je bent je pas verloren bij het stappen. Bij Club Prins in Noord-Bergum hebben ze inmiddels een aardige verzameling van bankpassen, zorgpassen en ID-kaarten. Op Twitter roept Club Prins bezoekers die de afgelopen tijd een pas zijn kwijtgeraakt op om aankomende zaterdag een kijkje te nemen tussen de verzameling, zodat de eigenaar en de pas herenigd kunnen worden.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter!

Lees ook:Opening Club Prins aanstaande zaterdag
Lees ook:Stapavond voor jongeren met autisme in Club Prins
Lees ook:Ook Friesland Bank zet bankpassen voor buiten Europa ‘uit’
Lees ook:Ferry Doedens komt in Club Prins
Lees ook:Voorzitter Stichtingbestuur sc Heerenveen stapt op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>