Goede redenen om naar het Freeze Festival te gaan

Nelson Can

Nog niks te doen vanavond? Ga dan naar een van de vetste festivals die Friesland rijk is: het Freeze Festival in de Harmonie te Leeuwarden.  Buitenlandse acts afgewisseld met bandjes uit de provincie, van keiharde metal tot dansbare pop tot zachtaardige folk tot rebelse hiphop; er is voor ieder wat wils.

Het Freeze Festival is een initiatief van Friesland Pop en stadsschouwburg de Harmonie. Al sinds 1997 wordt er jaarlijks een festival georganiseerd in de Harmonie waar elke jaar bekende en onbekendere bands het publiek vermaken.

Een paar goede redenen om vanavond te gaan:

-De Hûnekop opent het festival en presenteert tevens hun nieuwe clip!

- De Deense band Nelson Can, bestaande uit drie prachtige jonge dames brengen een sound waar je U tegen zegt! Bekijk ook zekers een hun clips, niet alleen erg leuke muziek, maar ook prachtige filmpjes! Nelson Can stond al op het Roskilde Festival en in het voorprogramma van de Black Keys.

- Ken je Highway 54 en Billy Benton & the Birddogs? Neem Pieter van der Bij van Highway 54 en Yorn Overwijk uit Billy Benton & the Birddogs en samen heb je de band Downbeat Maestros. Zij nemen samen de vocalen op zich van de band die heerlijke rockabilly brengen!

- De kracht van muziek zit ‘m in dat je zonder beeld een verhaal over kunt brengen. Maar dat houdt natuurlijk niet in dat je het verhaal van de muziek niet kunt versterken met beeld! In samenwerking met Media Art Friesland worden er ook kunstzinnige video- en fotoprojecten vertoond tijdens het festival!

 

 

Lees ook:Rûdeldei van De Hûnekop groot succes
Lees ook:Uittip 23 augustus – Imaginarium Festival Tytsjerk
Lees ook:Mr Wallace op het Fryskbloed-festival
Lees ook:Tweedaags Beachfestival Vlieland Groet goede reden voor dagje uit
Lees ook:Voorverkoop Oerol Festival van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>