Opening Club Prins aanstaande zaterdag

Het duurt nog vier dagen voordat Club Prins in Noordbergum geopend wordt. Club Prins is het voormalige Quatrebras (ook wel Club Q). Na het faillissement van de vorige uitbater Wim Beintema is de discotheek overgenomen door Melle Prins, een bekende in de horecawereld van Noord-Oost Friesland. Hij is onder andere eigenaar van café Piet Prins in Kollumerzwaag, en tevens eigenaar van danscafé de Prins in Bolsward.

Concepten

Club Prins houdt vast aan de concepten van de afgelopen jaren. Zo zal er zoals gebruikelijk in december de Mega Kerstmaand plaatsvinden mét enorme tent achter het discotheekgebouw. Ook de Megascholenfeesten zullen weer terugkeren naar de discotheek, op elke laatste vrijdag van de maand.

Slechte publiciteit

De discotheek stond sinds april leeg, in afwachting van een nieuwe uitbater. De laatste jaren is de discotheek voornamelijk slecht in het nieuws gekomen. In april 2010 overleed de zestienjarige Redmar Smedema uit Bergum nadat hij tijdens een avondje stappen in de discotheek klappen had gekregen. Ook het faillissement van Beintema bracht de discotheek slecht in het nieuws.

Met de overname door Prins lijkt de discotheek weer een gezellige, succesvolle club te gaan worden.

Lees ook:Club Prins wordt Club Quatrebras en viert dat met.. Dave Roelvink?!
Lees ook:Sinterklaasfeest Ferwert van Vedon gaat niet door
Lees ook:Stapavond voor jongeren met autisme in Club Prins
Lees ook:Bankpas verloren op stap? Club Prins heeft een flinke stapel passen!
Lees ook:Ferry Doedens komt in Club Prins

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>