Autocross Kollum Tweede Paasdag afgelast en verzet naar 2 april

De autocross-wedstrijd die op Tweede Paasdag verreden zou worden in Kollum op het Van der Schaaf-circuit is vanwege de verwachte weersomstandigheden afgelast. De Noordelijke Autocross Club (NAC) moest dit besluit nemen om de kwaliteit van de baan te kunnen behouden. De baan en het rennerskwartier lagen er gisteren redelijk bij, maar meer water zou de baan niet kunnen verdragen. De NAC liet op hun Facebook-pagina weten dat wanneer zij de wedstrijd wel door zouden laten gaan dit waarschijnlijk hele negatieve effecten zou hebben voor de baan, waar de autocrossers vervolgens het hele seizoen nadeel van zouden ondervinden.

De gemeente Kollumerland c.a. stemde direct in met het verplaatsen van de wedstrijd naar aanstaande zaterdag 2 april. De cross gaat dan van start om 11.00 uur.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Supporters hopen op 1 aprilgrap; Dwight Lodeweges vertrekt naar S.C. Heerenveen
Lees ook:Autocross Kollum Tweede Pinksterdag druk bezocht
Lees ook:Uittip Paasmaandag: Start autocross-seizoen in Kollum
Lees ook:Burgemeester Bilker gaat derde termijn in
Lees ook:Autocross-seizoen van start in Kollum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>