SC Cambuur ziet hoofdtrainer Henk de Jong vertrekken

Hoofdtrainer Henk de Jong van SC Cambuur is opgestapt als hoofdtrainer van de Leeuwarder voetbalclub. In een verklaring liet hij weten dat hij ondanks de steun die hij voelt van de club, het bestuur, de directie en de supporters het gevoel heeft dat er iets moet veranderen en dat nu het juiste moment is om op te stappen. De Jong geeft aan met pijn in het hart afscheid te nemen, maar dat hij vertrekt in het belang van de club. Zijn taken worden voorlopig overgenomen door zijn assistenten.

Voor de clubleiding van SC Cambuur komt het opstappen van Henk de Jong als een verrassing, ondanks dat de club momenteel erg slecht presteert. Cambuur staat op dit moment op de één-na-laatste plek in de Eredivisie.

Henk de Jong was in eerste instantie assistent trainer bij Cambuur. Nadat Dwight Lodeweges overstapte naar SC Heerenveen werd de Jong naar voren geschoven als hoofdtrainer.

Volg Friesland.blog.nl ook via Twitter en Facebook!

Lees ook:Henk de Jong tekent contract als hoofdtrainer bij Cambuur
Lees ook:Nieuw Cambuur-stadion moet over vijf jaar klaar
Lees ook:Cambuur na drie jaar terug naar Jupiler League
Lees ook:Cambuur klimt met winst op Go Ahead Eagles omhoog in eredivisie
Lees ook:Cambuur wint van FC Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>