Foppe in ieder geval tot de kerst bij s.c. Heerenveen

S.c. Heerenveen maakte vandaag bekend dat clubicoon Foppe de Haan in ieder geval tot de winterstop trainer blijft van de club. In die tijd wil de club op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Foppe de Haan is sinds twee weken trainer van het eerste elftal. Twee weken geleden stapte Dwight Lodeweges, de voormalige trainer, op. Om de club uit de brand te helpen stapte Foppe de Haan naar voren. Foppe was eerder al van 1985 tot 2004 de trainer van de Friese profclub.

De terugkomst van Foppe de Haan is tot nu toe succesvol. Waar Heerenveen de afgelopen tijd slecht speelde, heeft de club nu al drie wedstrijden op rij gewonnen met als klap op de vuurpijl de Friese derby van afgelopen zondag tegen S.C. Cambuur uit Leeuwarden. Die wedstrijd werd met 2-0 gewonnen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

 

Lees ook:Foppe de Haan wordt ‘hartstikkene’ bedankt door fans
Lees ook:Dwight Lodeweges stapt op bij SC Heerenveen
Lees ook:Voltallige bestuur sc Heerenveen stapt op
Lees ook:SC Heerenveen neemt drie punten mee uit Leeuwarden
Lees ook:Derby van het Noorden kan rekenen op duizenden voetbalfans #heecam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>