S.C. Heerenveen speelt oefenwedstrijd tegen VV Buitenpost

Al meer dan dertig jaar komt er ieder jaar een topclub voetballen op sportpark De Swadde in Buitenpost tegen VV Buitenpost. In voorgaande jaren betrof dit onder andere driemaal FC Barcelona, Valencia, Feyenoord, KV Mechelen, AZ, FC Groningen, Ajax en PSV. Dit jaar is het wederom de beurt aan SC Heerenveen om hun opwachting te maken tegen de Blauwkes van VV Buitenpost. Aankomende donderdag 2 juli is het zover, dan speelt de club onder leiding van Dwight Lodeweges om 19.30 uur een oefenduel tegen de eerste selectie. De voorverkoop is in volle gang, er worden weer duizenden bezoekers verwacht. Kaarten kosten vijf euro voor kinderen tot en met 12 jaar, vanaf 13 jaar tien euro. Kaarten zijn verkrijgbaar in Buitenpost bij tankstation Veenstra (Texaco), Kuipersweg 74a, of dropshop Liquorice, Kerkstraat 72 of in Burgum bij Mitra Kempenaar, Markt 69.

LET OP: In verband met het weer is de officiële starttijd (19.00 uur) gewijzigd naar 19.30!

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Voorverkoop VV Buitenpost – SC Heerenveen van start
Lees ook:62e Concours Hippique Buitenpost belooft weer spektakel te worden
Lees ook:Uittip 23 augustus – Imaginarium Festival Tytsjerk
Lees ook:Johan Derksen aangeklaagd door S.C. Heerenveen
Lees ook:Dertiende Gigantenfestival in feesttent Aldtsjerk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>