Reacties op nieuw uitshirt Cambuur niet van de lucht

Ai ai ai. S.C. Cambuur presenteerde gisteren haar nieuwe uitshirt en de reacties daarop van de trouwe Cambuur-fans zijn niet bepaald positief. Cambuur besloot samen met hoofdsponsor Dijkstra Draisma – die voor het zesde en zevende seizoen op rij prijkt op het thuisshirt van de club – ruimte op het uitshirt van Cambuur te reserveren voor Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018. Op zich geen slecht idee, ware het niet dat de gereserveerde ruimte wel erg groot is. Zeg maar de volledige voorzijde van het shirt. Trouwe Cambuurfans zien zichzelf dan ook helemaal niet lopen in dit nieuwe uitshirt en Cambuur kon vervolgens een stroom van reacties via Twitter verwachten. Een selectie:

Eén van de weinige positieve reacties.

 

 

 

 

 

 

De supportersvereniging SC Cambuur Culture lijkt het nieuws sportief op te vatten..

Gelukkig zijn er altijd mensen die nieuws als dit van de zonnige kant kunnen bekijken:

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 op uitshirt Cambuur
Lees ook:LWD2018 wil winkels binnenstad open voor bezoek jury
Lees ook:Swedish House Maffia op kerkorgel Youtubehit
Lees ook:Supporters hopen op 1 aprilgrap; Dwight Lodeweges vertrekt naar S.C. Heerenveen
Lees ook:Wordt Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>