Fietselfstedentocht te volgen via tv, radio, web en app

Het is al decennia lang dé Elfstedentocht die elk jaar doorgaat: de Fietselfstedentocht. Op Pinkstermaandag wordt deze elfstedentocht verreden door duizenden fietsers. Of het zonnetje nou schijnt of als het pokkeweer is, de Fietselfstedentocht zal er om doorgaan. Net zoals voorgaande jaren volgt Omrop Fryslân de fietsers op hun 235 kilometer lange tocht. Dit doet de omroep via de radio, televisie en online via de website en de app van Omrop Fryslân. ‘s Avonds wordt een speciaal programma over de dag uitgezonden.

Wim Brons verslaat Fietselfstedentocht vanuit eigen tuin

Radiopresentator Wim Brons doet vanuit zijn eigen tuin in Birdaard ‘s ochtends van 9.00 tot 12.00 verslag. ’s Middags om 13.00 uur neemt verslaggever Rene Koster het stokje van hem over en doet verslag van het fietsevenement in Sloten. De heren praten met de fietsers en vragen reacties van het publiek. Op Omrop Fryslân Televisie, via de app en de website zijn tot 17.30 uur live beelden te zien van de fietsers in Birdaard en bij de stempelpost in Sloten. De deelnemers kunnen dan even naar het thuisfront zwaaien.

Finish in Bolsward

Vanaf 18.20 uur is er op Omrop Fryslân Televisie een speciale uitzending vanaf de finish in Bolsward. In het programma is te zien hoe de fietsers aankomen en in gesprek gaan met presentator Roelof Lousma.

SMS, app of tweet je steunbetuiging voor de fietsers

Thuisblijvers kunnen op Pinkstermaandag sms’en, whatsappen en twitteren naar Omrop Fryslân. De berichten komen ’s middags voorbij op televisie. Sms’en en whatsappen kan naar 06-20499199 en twitteren kan met de hashtag #fyts11.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Fietselfstedentocht Pinkstermaandag te volgen via Omrop Fryslân
Lees ook:Gaat de beker naar Harkema? Volg de wedstrijd live op radio en tv
Lees ook:Slachtemarathon live te volgen op Omrop Fryslân
Lees ook:Toespraak PC-voorzitter wordt live uitgezonden op Omrop Fryslân
Lees ook:Eneco Tour live te volgen op Omrop Fryslân

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>