Gaat de beker naar Harkema? Volg de wedstrijd live op radio en tv

Na de teleurstelling dat Harkemase Boys geen kampioen werd afgelopen zaterdag wordt er nu vol goede moed uitgekeken naar aankomend weekend, wanneer Harkemase Boys de bekerfinale speelt tegen Staphorst. Deze finale om de Noordelijke districtsbeker zal live op Omrop Fryslân zijn te volgen, zowel op de radio als televisie. Vanaf 16.45 doet Omrop Fryslân live verslag van de wedstrijd op sportpark De Bosk.

Gaat de beker naar Harkema?

Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Het is voor het eerst dat Harkemase Boys Staphorst treft in een bekerfinale. De Boys haalden al zeven keer de finale, waarvan ze vijf keer de beker wonnen.

Live verslag op radio en tv

De wedstrijd Harkemase Boys – Staphorst begint op zaterdag 16 mei om 17.00 uur. De uitzending op televisie is vanaf 16.45 te zien. Geert van Tuinen presenteert de live-uitzending met Volendamkeeper Theo Timmermans als analist en wedstrijdcommentaar van Roelof de Vries. Op Omrop Fryslân Radio doet Koos Wieling verslag van de voetbalwedstrijd. Op zondag 17 mei om 13.00 uur wordt de wedstrijd herhaald op Omrop Fryslân Televisie.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Harkemase Boys bekerwinnaar na retespannende bekerfinale
Lees ook:Wedstrijd VC Sneek – Eurosped TVT Almelo live op Omrop Fryslân
Lees ook:Teleurstelling op De Bosk; Harkemase Boys geen kampioen
Lees ook:Omrop Fryslân maakt zich op voor Friese derby
Lees ook:Toespraak PC-voorzitter wordt live uitgezonden op Omrop Fryslân

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>