Dames 1 VC Sneek landskampioen

In de Sneker Sporthal wonnen vanavond onder het toeziend oog van meer dan duizend supporters Dames 1 van VC Sneek de landstitel. In de vierde wedstrijd tegen Eurosped TVT Almelo won Sneek de thuiswedstrijd. Omdat het de derde wedstrijd was die de dames wonnen van Almelo maakte hen dat landskampioen. Had Almelo weten te winnen dan had de beslissende wedstrijd later plaatsgevonden. Het is voor het eerst sinds 1992 dat VC Sneek de landstitel wist te pakken.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Wedstrijd VC Sneek – Eurosped TVT Almelo live op Omrop Fryslân
Lees ook:Sjinkie Knegt pakt wereldtitel in Moskou
Lees ook:Vissende dames strijden om wereldkampioenschap
Lees ook:Bart Helmholt wint in Burgum met op-één-na verste sprong ooit
Lees ook:Uittip 1 augustus: Finale SKS Skûtsjesilen in Sneek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>