Wedstrijd VC Sneek – Eurosped TVT Almelo live op Omrop Fryslân

Een spannende dag zaterdag voor de volleybalsters van VC Sneek. Op deze dag maken de dames kans om in eigen huis landskampioen te worden. Om 19.30 gaat de wedstrijd om de landstitel tegen Eurosped TVT uit Almelo van start. Deze wedstrijd wordt live uitgezonden via Omrop Fryslân op zowel de radio als televisie. Het is de vierde keer dat de beide teams elkaar treffen. In de best-of-five reeks is de stand tussen de ploegen 2-1 in het voordeel van VC Sneek. De ploeg die als eerste drie keer gewonnen heeft, wordt landskampioen. De laatste keer dat de dames van Sneek landskampioen werden was in 1992.

Volleybalanalyse

De wedstrijd VC Sneek – Eurosped TVT begint op zaterdag 25 april om 19.30 uur. De uitzending op televisie is vanaf 19.15 uur te zien. De presentatie is in handen van Simone Scheffer, oud-volleybalster Caroline Yntema verzorgt de analyses. Het wedstrijdcommentaar komt van Germ Stenekes en Geartsje de Vries.

Extra sportuitzending op de radio

Op de radio is er vanaf 18.30 uur een extra sportuitzending met presentator Geert van Tuinen. Vanaf 19.30 uur doet Freark Wijma verslag van de volleybalwedstrijd. De live-uitzendingen zijn ook online te volgen via de website en de apps van Omrop Fryslân.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Dames 1 VC Sneek landskampioen
Lees ook:Gaat de beker naar Harkema? Volg de wedstrijd live op radio en tv
Lees ook:Omrop Fryslân maakt zich op voor Friese derby
Lees ook:Toespraak PC-voorzitter wordt live uitgezonden op Omrop Fryslân
Lees ook:Fryslân DOK van 6 september in teken van Eelke Lok

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>