Deelnemer overlijdt tijdens Adventurerun Ameland

Tijdens de elfde Adventurerun op Ameland kwam vandaag een deelnemer uit Veenendaal om het leven. Reanimatie mocht niet meer baten nadat de deelnemer tijdens de vijf-kilometerloop onwel raakte. Drie maanden geleden overleed er ook een deelnemer van een sportevenement op Ameland; de Tri-Ambla. De organisatie van de Adventurerun besloot na het ongeval de wedstrijden wel doorgang te laten vinden, maar de overige feestelijkheden rondom het sportevenement af te blazen.

De halve marathon werd vervolgens gewonnen door Paul Zwama uit Leens. Hij rende de halve marathon in een tijd van 1.08,54: een parcoursrecord. Bij de vrouwen won de Amsterdamse Marije te Raa. Zij deed er 1.19,29 over.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

 

 

Lees ook:Deelnemer overlijdt tijdens Tri-Ambla Ameland
Lees ook:3 november Berenloop Terschelling
Lees ook:Uittip 19 april: Slach om ‘e Mar Burgum
Lees ook:Eenmalig en uniek: halve marathon en andere sporten op De Centrale As
Lees ook:Halve marathon Berenloop Terschelling ook afgelast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>