Deelnemer overlijdt tijdens Tri-Ambla Ameland

Het moest zo’n feestelijke dag worden: het NK crosstriatlon op Ameland gisteren. De organisatie van de Tri-Ambla moest echter het evenement stilleggen nadat één van de deelnemers aan de middenafstand overleed tijdens het evenement. Nadat deze deelnemer overleed besloot de organisatie te stoppen met het de festiviteiten en de huldigingen te schrappen. De uitslag van het NK bij de senioren overall en de junioren was op dat moment al bekend. De Tri-Ambla Junior met het NK jeugd (12 t/m 15 jaar) is nog wel gestart, maar ook daar ging de huldiging niet door.

Hoe de deelnemer precies om het leven kwam is niet bekend. De Stichting Sportpromotie Ameland en de hele organisatie van de Tri-Ambla laat op de website van het evenement weten mee te leven met de familie en alle andere betrokkenen.

De Tri-Ambla werd voor de dertiende keer georganiseerd.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Deelnemer overlijdt tijdens Adventurerun Ameland
Lees ook:Organisatie Crazy Colorrun Leeuwarden reageert op klachten over verf
Lees ook:Wandelaars Samenloop voor Hoop zamelen 74.500 euro in voor KWF
Lees ook:Anker & Anker weigeren bijstand verdachte zaak Vaatstra
Lees ook:Meer dan 75.000 euro opgehaald voor door brand verwoeste dierenopvang Norma’s Universum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>