Harkemase Boys verliest met 0-8 van NEC

Harkemase Boys ligt uit de KNVB-beker. Vanavond verloor het eerste elftal van de Boys met 0-8 van NEC uit Nijmegen. De ruststand was 0-3. Ondanks een aantal hele mooie kansen voor de Harkemase Boys wisten zij niet te scoren. De Harkemase Boys hoopten wederom voor een stunt te kunnen zorgen, net zoals zij twee jaar geleden deden bij hun wedstrijd tegen Willem II. Toen wonnen de Harkemase Boys op eigen veld en mochten ze vervolgens in het Abe Lenstra Stadion het opnemen tegen SC Heerenveen.

De man of the match was Klaas Schotanus van de Harkemase Boys.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Harkemase Boys speelt dinsdag tegen NEC
Lees ook:Teleurstelling op De Bosk; Harkemase Boys geen kampioen
Lees ook:Gaat de beker naar Harkema? Volg de wedstrijd live op radio en tv
Lees ook:Harkemase Boys bekerwinnaar na retespannende bekerfinale
Lees ook:Eerbetoon Strawelte voor veteranenteam Harkemase Boys

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>