Cambuur wint van Heracles en staat negende

Nieuwkomer in de Eredivisie Cambuur heeft  gewonnen van Heracles met 2-0. Michiel Hemmen scoorde voor de rust. In de tweede helft was het doelpunt een eigen doelpunt, maar kan aangerekend worden voor Marcel Ritzmaier  die de bal tegen de voet van Jason Davidson aanschopte. De club uit Leeuwarden is tot nu toe ongeslagen in eigen huis, alleen de wedstrijd tegen NAC uit werd niet gewonnen, toen werd het 0-0. Cambuur won tegen FC Groningen met maar liefst 4-1. Momenteel staat Cambuur negende in de eredivisie.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Cambuur wint van FC Groningen
Lees ook:Cambuur wint bloedstollende Friese derby
Lees ook:Cambuur wint in eigen huis van PEC Zwolle
Lees ook:Cambuur klimt met winst op Go Ahead Eagles omhoog in eredivisie
Lees ook:SC Heerenveen neemt drie punten mee uit Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>