Friesland.blog.nl nu ook actief op Instagram

Friesland.blog.nl is nu ook actief op Instagram. In een grijs verleden deelde ik op deze blog al wel eens plaatjes die ik had gedeeld via mijn eigen Instagram-account, maar een écht Instagram-account puur en alleen met foto’s die betrekking hebben tot Friesland en deze blog had ik nog niet. De reden: veel te omslachtig in het gebruik. Sinds vandaag is daar verandering in gekomen door een update van Instagram. Het is nu veel makkelijker om te switchen van account, waardoor het me nu wel leuk leek om een account te starten puur en alleen voor Friesland.blog.nl.

Op het Instagram-account van Friesland.blog.nl deel ik foto’s van gebouwen, landschappen, streekproducten, evenementen en andere leuke fotomomenten die ik tegenkom die betrekking hebben tot Friesland.

Lijkt het je leuk om deze blog te volgen op Instagram? Klik dan hier om Friesland.blog.nl te volgen!

Uiteraard is Friesland.blog.nl ook nog te volgen via Twitter en Facebook!

Lees ook:Friesland.blog.nl op Instagram februari
Lees ook:Doutzen straalt op rode loper Cannes
Lees ook:Doutzen Kroes bevallen van dochtertje
Lees ook:Triest nieuws: Doutzen stopt bij Victoria’s Secret
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>