Leeuwarden krijgt eigen pepernotenwinkel

Pepernotenfabrikant Van Delft uit Harderwijk kwam onlangs in het nieuws vanwege de opening van een tiental pop-up-pepernotenwinkels. Onder andere in Amsterdam, Groningen en Zwolle zijn er al pepernotenwinkels geopend. Leeuwarden is de eerstvolgende winkel die geopend wordt. Aan de Nieuwstad wordt overmorgen een pepernotenwinkel geopend. In de winkel zullen meer dan vijftig verschillende soorten pepernoten te koop zijn. Het gaat om bijzondere smaken die niet bij de grootgrutter te koop zijn. Hierbij valt te denken aan stroopwafelpepernoten, sinaasappelpepernoten en pepernoten met cappuccino-smaak.

De pepernotenwinkel is ook online te vinden. Klik hier voor de webshop.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Miss Retro opent haar deuren aan de Nieuwe Oosterstraat
Lees ook:Nieuwe kringloopwinkel in Damwâld: Second Chance
Lees ook:29 september opening streekproductenwinkel Priuw
Lees ook:Chris Brown komt aanstaande vrijdag in Club Red
Lees ook:Tweedehands/kringloopwinkel in Dokkum: De Wissel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>