De Heeren van Rinsma opent vandaag in Gorredijk de deuren

Voor de mooiste vrouwenmode is Rinsma Fashion in Gorredijk al jarenlang hét adres van Friesland waar zelfs BN’ers zoals Yvon Jaspers en Katja Schuurmans hun kleding kopen. Wat tot nu toe echter ontbrak was de mannenmode. Regelmatig kreeg men de vraag ‘Waarom verkopen jullie geen mannenmode?’ en dat was mede de aanleiding voor de start van de nieuwe tak van het familiebedrijf. Vanaf vandaag is De Heeren van Rinsma geopend, met maar liefst 1250 vierkante meter mannenmode. Met De Heeren van Rinsma gaat het familiebedrijf terug naar z’n roots, aangezien in 1888 het familiebedrijf startte met herenkleding.

De Heeren van Rinsma is meer dan alleen maar een modezaak voor mannen. Er wordt gestreefd naar een fijne beleving, waarin men niet alleen maar kleren koopt. Zo wordt je vriendelijk ontvangen met een kop koffie en wat lekkers, is er iedere laatste vrijdag van de maand een bierproeverij en is er elke eerste vrijdag van de maand de mogelijkheid om geknipt en geschoren te worden door een heuse barbier.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Rinsma Fashion in actie voor Nepal
Lees ook:Rinsma Fashion stopt met verkopen bont
Lees ook:Steenrijke Rus koopt Rinsma State in Driesum
Lees ook:Traditionele Kunstmaand Ameland van start
Lees ook:Opkomst DNA-verwantschapsonderzoek 89%

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>