Nog onduidelijkheid over toekomst opgestapte Friese PVV’ers

Het rommelt flink binnen de PVV. De partij van Geert Wilders verliest de ene na de andere politicus sinds Wilders afgelopen woensdag bij een bijeenkomst riep ‘er voor te gaan zorgen dat er minder Marokkanen in Nederland komen’. Een flink aantal PVV’ers distantiëren zich van deze uitspraken en stappen daarom op. Dat geldt ook voor de statenleden Otto van der Galiën en Pieter Buisman. Max Aardema blijft voorlopig wel voor de PVV in de provinciale staten. Hij vindt het nog te vroeg om de handdoek in de ring te gooien, zo meldt de LC.

Hoe de toekomst er voor de twee opgestapte PVV’ers uit gaat zien is nog onduidelijk. De beide heren weten nog niet of ze de staten zullen verlaten, wellicht samen een nieuwe fractie oprichten of afzonderlijk van elkaar verder gaan.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Friese kerstmusical door Aart Staartjes en Rients Gratama
Lees ook:Gedeputeerde Staten wil 300 miljoen investeren in werkgelegenheid
Lees ook:Ook Auke Busman niet naar de liveshows The Voice of Holland
Lees ook:Zaterdag première ‘Hé Buorman!’ van Klún en Knoffelhakke
Lees ook:Boer Aukes eerste date hoopvol voor de toekomst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>