Raadslid Franekeradeel Willem Spoelhof plotseling overleden

Raadslid voor de VVD in de gemeente Franekeradeel Willem Spoelhof is vandaag plotseling overleden. Dat laat de gemeente Franekeradeel weten. De 71-jarige Spoelhof zat sinds 2012 in de gemeenteraad, maar vervulde ook al eerder de plaats van raadslid in de gemeenteraad in. In Tzummarum was de man jarenlang voorzitter van het dorpsbelang en was bestuurslid van de Federatie van dorpsbelangen Frankeradeel. Vanwege het plotselinge overlijden van het raadslid gaat de gemeentelijke raadscommissie van komende donderdag niet door.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Komst poppodium Leeuwarden definitief
Lees ook:Gemeente Súdwest-Fryslân wil bruggeld afschaffen
Lees ook:NK Massasprint vrouwen afgelast wegens overlijden Sjoerd Huisman
Lees ook:Het UITfestival in Leeuwarden wordt tóch nog georganiseerd
Lees ook:Plannen LWD Culturele Hoofdstad 2018 naar de gemeenteraad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>