PVV wil Elfstedentocht en wel op 1 februari 2018

Als het aan de PVV ligt kunnen de inschrijvingen voor de Elfstedentocht alvast beginnen, want de PVV-fractie in Friesland wil op 1 februari 2018 een Elfstedentocht gaan organiseren. Of het nou vriest of niet.

Volgens de PVV moet het technisch bekeken mogelijk zijn om een Elfstedentocht te organiseren. ‘Als het mogelijk is om in de polder een baan van 5 kilometer aan te leggen, moet het ook mogelijk zijn om dit voor 200 kilometer te doen,’ aldus PVV-fractievoorzitter Otto van der Galiën.

Van der Galiën wil dat de Gedeputeerde Staten in samenwerking met de Vereniging Friese Elfsteden, technische universiteiten en de Friese Hogescholen gaat onderzoeken of het mogelijk is om deze Elfstedentocht te plannen. Volgens GS zijn grote evenementen van groot belang voor de sport en de provincie. De PVV Fryslân denkt dat een Elfstedentocht een fantastische kans kan zijn.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Elfstedentocht per MTB
Lees ook:SUP-elfstedentocht gaat morgen van start
Lees ook:Alle Elfstedentocht-leden mogen voortaan meedoen met Elfstedentocht
Lees ook:Elfstedentocht per Stand Up Paddle van start
Lees ook:Fietselfstedentocht 2016 foto’s

1 Reacties // Reageer

One thought on “PVV wil Elfstedentocht en wel op 1 februari 2018

  1. frank bikker

    Ze mogen nu al beginnen met schaatsen, als er nog geen ijs ligt. Dan hebben we gelijk een stuk minder last van Blondie

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>