Esra Braaksma nieuwe kinderburgemeester van Dongeradeel

Maar liefst 16 kinderen uit de gemeente Dongeradeel gaven zich op voor de strijd om het kinderburgemeesterschap, maar Esra Braaksma ging er met de titel vandoor. Blij verrast was Esra toen hij na een spannende finale tussen hem, Annet Cuperus en Sigrid de Boer, door de jury gekozen werd als de nieuwe kinderburgemeester. De jury, bestaande uit Pieter Braaksma (ABD), Cootje Klinkenberg-Franken (PvdA), Esther Hanemaaijer (CDA) en ondersteund door de huidige kinderburgemeester Hylke Breteler, kozen voor Esra vanwege zijn overtuigende presentatie. Esra zelf gaf aan blij verrast te zijn en dankte zijn ouders voor hun steun en omdat zij hem altijd inspireerden. Esra wordt morgen tijdens de raadsvergadering officieel beëdigd. Ook wordt er dan afscheid genomen van de huidige kinderburgemeester Hylke Breteler.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Tulpenroute Dokkum feestelijk geopend
Lees ook:Gurbe Douwstra op nummer 1 in Fryske top 100
Lees ook:The Voice of Holland-avontuur eindigt voor Jelle B bij blind audition
Lees ook:Album First van Iris Kroes vanaf vandaag verkrijgbaar
Lees ook:Natuurmuseum Fryslân ontvangt subsidie van 3,5 ton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>