Appelscha krijgt Verkeerspark

Vele generaties hebben in trapauto’s het Verkeerspark in Assen onveilig gemaakt, totdat in 2014 het Verkeerspark de deuren sloot. Vandaag werd bekend dat onderdelen van het Verkeerspark verhuizen naar Duinen Zathe in Appelscha. De verkeerstoren en het circuit met de bekende trapauto’s worden opgeknapt en zullen in Appelscha weer door veel kinderen gebruikt gaan worden.

Komende herfst en winter wordt er gebouwd aan het Verkeerspark in Appelscha. Het is de bedoeling dat in het voorjaar van 2017 het Verkeerspark geopend wordt.

Duinen Zathe wordt overgenomen door detacheringsbedrijf Bikkel Groep. Duinen Zathe had dezelfde eigenaar als Verkeerspark Assen. Deze eigenaar blijft overigens wel betrokken bij de dagelijkse gang van zaken in het pretpark.

Foto: Bikkel Groep

Lees ook:Crowdfunding voor zeeforellen voor het Lauwersmeer
Lees ook:Opening Club Prins aanstaande zaterdag
Lees ook:Welcome to the Village-festival morgen van start
Lees ook:Iris Kroes werkt aan kerst-cd
Lees ook:Poes uit Leeuwarden reist met bus van Groningen naar Assen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>