Eise Eisinga Planetarium krijgt bezoek van Koning en Koningin

Groot nieuws voor het Eise Eisinga Planetarium! Op 13 juni aanstaande krijgt het museum koninklijk bezoek. Niemand minder dan Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima brengen dan een bezoek aan Franeker waar zij het museum zullen bezoeken. Dat maakte het Eise Eisinga Planetarium vandaag bekend via hun social media-kanalen. Het is niet de eerste keer dat het planetarium koninklijk bezoek krijgt. Eerder kwamen Koning Willem I en Koning Willem II al eens een kijkje nemen bij het bijzondere nog werkende schaalmodel van het zonnestelsel. Beatrix was ook ooit in de buurt; zij startte Koninginnedag eens voor de deur van het museum.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Planetarium Franeker ontvangt twee miljoenste bezoeker
Lees ook:Bezoek koninklijk paar te volgen via de Omrop
Lees ook:Koning Willem-Alexander naar Leeuwarden voor muurschildering en Gouden Swipe
Lees ook:Sinds opening Fries Museum al 55.000 bezoekers
Lees ook:Koning Willem-Alexander draagt Elfstedenkruisje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>