Jouster gezin in ‘Jo Frost – Nanny on tour’

Een gezin uit Joure is aankomende dinsdagavond te zien in het RTL4-programma Jo Frost – Nanny on tour. Dat meldt de Leeuwarder Courant. Het gezin Polfliet klopte ten einde raad aan bij supernanny Jo Frost. Drie weken lang werd het gezin met camera’s in de gaten gehouden, waarna Jo Frost het gezin een spiegel voorhield en hen heeft geholpen structuur aan te brengen in het gezinsleven. De resultaten van de opnames zijn dinsdagavond 12 april te zien om 20.30 uur.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Doutzen Kroes deelt krachtige borstvoedingsfoto
Lees ook:Koninklijke familie bezoekt Vlieland
Lees ook:Nieuwe tentoonstelling in Natuurmuseum Fryslân: Move it!
Lees ook:Eis Jasper S. wordt morgen bekend gemaakt
Lees ook:Doutzen Kroes bevallen van dochtertje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>