Natuurmuseum Fryslân door ANWB-leden uitgeroepen tot Leukste Uitje van Friesland

Het Leukste Uitje van Nederland is ieder jaar een groots spektakel, opgezet door de ANWB, waarin musea, dierentuinen en pretparken strijden om de titel ‘Leukste Uitje van Nederland’. Dit jaar is de Apenheul de winnaar geworden van deze publieksprijs, maar ook provinciaal werden er prijzen weggegeven. In Friesland is het Natuurmuseum Fryslân de onbetwiste nummer één, gevolgd door het Woudagemaal in Lemmer en het Kameleondorp in Terherne.

Ellen Roetman van het Natuurmuseum kreeg vandaag uit handen van Frits van Bruggen, directeur van de ANWB, de eerste prijs overhandigd. Vorig jaar wist het Natuurmuseum ook al de eerste prijs in de wacht te slepen.

Foto: ANWB

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Natuurmuseum Fryslân ‘Leukste uitje van de provincie Fryslân’ van ANWB
Lees ook:Op laatste bezoekdag ontvangt Animal Inside Out de 60.000e bezoeker
Lees ook:Regisseur speelfilm ‘Bak’ wint Hogenbijlprijs
Lees ook:Al 10.000 bezoekers voor Animal Inside Out
Lees ook:Wiebe Idsinga wint ‘Zilveren Fiets’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>