VV de Wâlden in Damwâld ontvangt Voetbal Inside in hun kantine

Het begon op een ware soap te lijken: het populaire voetbalprogramma Voetbal Inside voert actie voor ‘Support Casper’, voor onderzoek tegen alvleesklierkanker. Om geld in te zamelen voor deze actie konden voetbalclubs in heel Nederland bieden op een avondje met Wilfred Genee, René van der Gijp, Wim Kieft en Johan Derksen in hun voetbalkantine. VV de Wâlden uit Damwâld vond dit een mooie actie, vanwege het goede doel én vanwege het feit dat de club dit jaar 70 jaar bestaat, en besloot met dank aan hun sponsoren mee te bieden. De veiling zou afgelopen maandagavond sluiten en dan zou Voetbal Inside bekend maken wie de veiling had gewonnen. VV de Wâlden had op dat moment €5500,- geboden. Plotseling bleken de spelregels echter veranderd. Omdat Voetbal Inside zoveel mogelijk geld wilde inzamelen verzetten zij de sluitingsdatum van de veiling. En dat was tegen het zere been van VV de Wâlden, die daarop hun bod wilden intrekken.

Voetbal Inside toch naar VV de Wâlden

Ondertussen is er contact geweest tussen VV de Wâlden en de redactie van Voetbal Inside en hebben de beide partijen goed gesproken. Voetbal Inside liet weten het te betreuren dat er onduidelijkheid was over de sluitingsdatum. VV de Wâlden heeft daarop laten weten tóch nog wel oren te hebben naar een avondje met de voetbalanalisten. Het bod dat zij eerder hadden gedaan werd daarop nog eens verdubbeld naar maar liefst €11.000,- en dat betekent dat Voetbal Inside toch naar Damwâld zal komen.

€25.000,- voor twee avonden

De frustratie van VV de Wâlden eerder deze week opgepikt door landelijke nieuwsbladen en zo kwam het dat ook Edwin Evers zich ermee ging bezighouden. Hij stelde Wilfred Genee voor om naar Voetbal Inside naar twee clubs te laten gaan. Evers: ‘Ik durf jou te voorspellen dat er voor tien uur iemand belt die €25.000,- biedt.’ Hij kreeg gelijk, want vijf minuten later hing ene André aan de telefoon die €25.000,- euro bood. Hij gaf aan veel bewondering te hebben voor v.v. Jonge Kracht in Huissen die zich inzetten voor een G-elftal. ‘Ik wil een keer wat terug doen. Ik bied €25.000,- als Voetbal Inside naar Friesland gaat én naar Huissen komt.’ Het is nog niet duidelijk of Voetbal Inside nu inderdaad zowel naar Huissen als Damwâld gaat.

Volg Friesland.blog.nl ook via Twitter en Facebook!

Lees ook:Overclocked Las Vegas Edition in Damwâld
Lees ook:110 deelnemers aan eerste Garageverkoop Damwâld
Lees ook:Doutzen doneert Repeat Cashmere-trui voor veiling Serious Request
Lees ook:22 oktober opening tweedehands kledingwinkel in Dokkum
Lees ook:Uniek veilingitem voor Serious Request: workshop dildo maken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>