Extra veiligheidsmaatregelen rondom Ajax-SC Cambuur zaterdag

Naar aanleiding van de terroristische aanslag in Parijs afgelopen week heeft Ajax besloten de veiligheidsmaatregelen rondom de eredivisiewedstrijd Ajax-SC Cambuur aan te scherpen. Om die reden vragen zij voetbalfans eerder naar het stadion te komen. Doordat er strenger wordt gecontroleerd worden langere rijden bij de toegang verwacht. Dat meldt de NOS.

Het besluit om extra veiligheidsmaatregelen te treffen is gedaan na overleg met de politie. Volgens de KNVB is er echter geen sprake van concrete signalen dat er komend weekend extra sprake van dreiging is. Wel heeft de KNVB clubs gevraagd extra op vuurwerk te letten. Ook ADO Den Haag heeft besloten extra veiligheidsmaatregelen te treffen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:‘Aardbeving’ Sneek blijkt trilling van lucht
Lees ook:Drama Zandhuizen blijkt familiedrama
Lees ook:Tennisclub De Harkema geplaagd door vernielingen
Lees ook:Noodverordening voor derby tussen Cambuur en Heerenveen
Lees ook:Politie Fryslân niet blij met nep-agent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>