Muziekinstrumenten en woordenboeken gevraagd voor noodopvang WTC Leeuwarden

Voor de noodopvang van vluchtelingen in het WTC in Leeuwarden worden momenteel onder andere muziekinstrumenten en woordenboeken ingezameld. Dat meldt Omrop Fryslân.

Aankomende vrijdag wordt er voor en met de vluchtelingen gemusiceerd in het WTC. Als er genoeg instrumenten zijn kunnen de vluchtelingen zelf meespelen. Op de website www.wewillenwatdoen.nl kunnen mensen hun muziekinstrumenten aanbieden.

Naast de muziekinstrumenten voor aankomende vrijdag worden er nog meer spullen gevraagd. Voor eten, drinken en huishoudelijke artikelen wordt al gezorgd en hoeft niet aangeboden te worden. Dat geldt ook voor speelgoed en kleding, daar is inmiddels al zoveel van ingezameld dat men daar inmiddels genoeg van heeft. Wel wordt er specifiek gevraagd om woordenboeken Engels-Nederlands en Nederlands-Engels. Daarnaast is er nog behoefte aan zitzakken, bankjes, sportkleding met in het bijzonder loopschoenen, boeken (in verschillende talen) en haak- en breispullen. Ook is men nog op zoek naar twee verrijdbare whiteboards.

Mensen die de gewenste spullen willen doneren kunnen terecht op de website wewillenwatdoen.nl of bij WELLZO (maandag-vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur) of wewillenwatdoen op de NHL (maandag-donderdag van 13.00-16.00 uur).

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Isis Kraamzorg opent eerste Kraambank van Nederland in Heerenveen
Lees ook:Leeuwarden helpt getroffenen brand #058helpt
Lees ook:Atoombunker Grou voor het eerst in jaren voor publiek geopend
Lees ook:Nieuwe kringloop in Dokkum: Fûgelpitswinkel
Lees ook:Er komt een noodopvang voor vluchtelingen in het WTC in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>