C.B.S. de Hoeksteen in Dokkum zoekt directeur door middel van Youtube-filmpje

C.B.S. de Hoeksteen in Dokkum is op zoek naar een nieuwe directeur die per 4 januari 2016 20 tot 24 uur per week aan de slag wil op de school. De school heeft een originele manier gevonden om de vacature kenbaar te maken. Met alle leerlingen en leerkrachten maakte de school een filmpje waarin te zien is hoe het er aan toe gaat op de basisschool en waarin de school laat weten op zoek te zijn naar een nieuwe directeur. Het filmpje is gedeeld op Youtube en daarmee hoopt de school de juiste kandidaat te vinden.

Zie het filmpje hieronder:

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Prachtige retro commercial H&M met Doutzen Kroes
Lees ook:Jelle B en Johannes Rypma lipsyncen in het Fries
Lees ook:Swedish House Maffia op kerkorgel Youtubehit
Lees ook:Medewerkster Lyndensteyn doet emotionele Facebook-oproep tegen bellen in de auto
Lees ook:Steve Jobs-school in Sneek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>