Meer dan 75.000 euro opgehaald voor door brand verwoeste dierenopvang Norma’s Universum

De Stichting Dierenlot heeft na de verwoestende brand in dierenopvang Norma’s Universum in Ferwert al 76.693 euro ingezameld voor de getroffen dierenopvang. Norma Miedema, eigenaresse van de dierenopvang, leefde met tientallen dieren in een oude boerderij die op 7 juni jongstleden in vlammen opging. Daar kwamen tientallen dieren om het leven en raakten andere dieren gewond. De oorzaak van de brand is naar alle waarschijnlijk kortsluiting geweest.

Er zijn plannen om een nieuw ‘Norma’s Universum’ op te zetten. Norma Miedema heeft met de Stichting Dierenlot afgesproken dat zodra duidelijk is wat de verzekering gaat uitkeren alle fondsen en gelden bij elkaar opgeteld worden en dat men dan gaat kijken hoe het nieuwe Norma’s Universum er precies uit gaat zien. Op haar Facebookpagina laat Norma weten: ‘Het lijkt te gaan lukken dat de dieren en ik en mijn levenswerk weer door kunnen gaan. Namens de dieren en mezelf ontzettend bedankt.’

Het is nog steeds mogelijk via Stichting Dierenlot geld te doneren voor Norma’s Universum. Dat kan via deze link: https://www.dier.nu/doneren/geef/.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Norma Miedema verhuist met dieren naar boerderij in Noordhorn
Lees ook:Dieren komen om bij brand dierenopvang Norma’s Universum in Ferwert
Lees ook:Kortsluiting oorzaak brand dierenopvang Ferwert
Lees ook:Dj Partyraiser rijdt naar Ferwert om Norma Miedema en haar dieren te steunen
Lees ook:Petra’s Pintxosbar opent deuren in Norma Serveert in Grou

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>