Weg richting Afsluitdijk dicht wegens grote brand in Harlingen

De  toegangsweg richting de Afsluitdijk is afgesloten wegens een grote brand in Harlingen. Op een industrieterrein woedt aan de Sibadaweg een grote brand in een leegstaande loods. Ook het treinverkeer rond Harlingen heeft hinder van de brand. Momenteel ligt het treinverkeer stil en worden er bussen ingezet.

Vanwege de omvang van de brand is er een NL-alert uitgezonden. De brandweer raadt omwonenden om ramen en deuren te sluiten en weg te blijven bij de brand. Ook raadt de brandweer automobilisten aan om de ventilatie niet te gebruiken. De brandweer heeft in het pand asbestdeeltjes aangetroffen. Er wordt onderzoek gedaan om te kijken hoe dit zich verspreid heeft.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Kringloopwinkel Omrin verloren gegaan bij brand Harlingen
Lees ook:Gastrobar De Zaak in Dokkum in vlammen opgegaan
Lees ook:Sterkenburg Vis Lauwersoog vanaf vandaag weer open
Lees ook:Storm lijkt mee te vallen in Friesland, toch veel maatregelen
Lees ook:Dieren komen om bij brand dierenopvang Norma’s Universum in Ferwert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>