Elfde plaats voor Brassband De Bazuin Oenkerk op Europese Brassband Kampioenschappen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brassband De Bazuin Oenkerk reisde de afgelopen week af naar het Duitse Freiburg voor hun deelname aan de Europese Brassband Kampioenschappen. Zaterdag moest de brassband onder leiding van Klaas van der Woude optreden. De Bazuin wist 177 punten te behalen, goed voor een elfde plaats op het EBK. De grote winnaar van de Europese Kampioenschappen was Black Dyke Band uit het Engelse Queensbury. De Bazuin Oenkerk was de enige Nederlandse deelnemer aan het EBK. ‘Vandaag 11e geworden op het EBK, geen topklassering, maar wel een geweldige ervaring voor de band. We zijn tevreden met onze optredens!’ liet de band weten op hun Facebookpagina.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Uitverkocht Valentijnsconcert de Bazuin met Wouter Hamel
Lees ook:Hoe vier je Valentijn in Friesland?
Lees ook:De Bazuin Oenkerk treedt op met Ruben Hein
Lees ook:Insecten in oliebollen grote financiële strop voor brassband
Lees ook:Brassband Wirdum verkoopt oliebollen met lieveheersbeestjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>