Drachtster winkels langer open op zaterdag

Al sinds ik in Drachten naar school ging – en dat is inmiddels al zo’n acht jaar geleden – en lang daarvoor, wordt er in Drachten gesproken over de mogelijkheid van een koopzondag. Ondanks meer dan 5500 steunbetuigingen op de Facebook-pagina ‘Ik wil een koopzondag in Drachten’, zijn de gesprekken tot nu toe altijd zonder resultaat geweest. Sinds vandaag is er echter wel uitbreiding in de mogelijkheden om te shoppen in Drachten. Veertig winkels hebben namelijk voor het eerst hun winkel op zaterdag een uur langer open. Eerder sloten de winkels om 17.00 uur de deuren, vanaf vandaag zal dat om 18.00 uur het geval zijn. Deze verandering is voor de ondernemers blijkbaar al zo groot, dat er in het centrum van Drachten vandaag allerlei activiteiten georganiseerd zijn. Wie weet wat er ooit nog allemaal mogelijk is…

Friesland.blog.nl is ook te volgen op Twitter en Facebook!

Lees ook:Final sale van V&D in Leeuwarden begint donderdag
Lees ook:Uittip 5 augustus: Touwtrekken in Sloten
Lees ook:Honderden mensen bezoeken open dag Fûgelpitswinkel
Lees ook:Douwe Egberts-winkel in Joure dicht
Lees ook:Uittip 12 juli: Freezeforze festival in Veenklooster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>