Google nu ook te vinden op Google.frl

Al gezien? ‘s Werelds grootste zoekmachine is vanaf vandaag ook te vinden via de Friese domeinnaam Google.frl. Daarmee is Google één van de eerste tientallen websites die gebruikmaken van de .FRL-domeinnamen. Mocht je gebruik gaan maken van de Friese Google-versie hoef je niet te vrezen voor grote veranderingen. De knop ‘Google zoeken’ is veranderd in ‘Sykje mei Google’ en de knop ‘Ik doe een gok’ is vervangen door ‘Lok wat jouste’. Verder kun je je nou ‘Oanmelde’ in plaats van ‘Aanmelden’ en kun je op zoek naar ‘Ôfbyldings’ in plaats van ‘Afbeeldingen’.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

 

Lees ook:Fryske Google Translate Wike van start
Lees ook:Friese taal vanaf vandaag te vertalen in Google Translate
Lees ook:Waddeneiland Griend bekijken via Google Maps
Lees ook:Startende ondernemers kunnen winkelpand winnen in Gorredijk
Lees ook:Organist speelt voor bouwvakkers in Koepelkerk Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>