Beste oliebollen van Friesland opnieuw bij Bakkerij Vliegendehond Wolvega – maar zakt wel uit de top 10

De lekkerste oliebollen van Friesland zijn dit jaar opnieuw te vinden bij Bakkerij Vliegendehond in Wolvega, aan de Van Harenstraat 74. Dat komt uit de test van het Algemeen Dagblad, die dit jaar opnieuw duizenden oliebollen proefden en deze rangschikten op smaak. De oliebol van Bakkerij Vliegendehond scoorde in de test een acht. Wel zakte de bakkerij flink in de notering. Vorig jaar scoorde de oliebol een 9 en wist daarmee op de zevende plaats te eindigen. Dit jaar zat er niet een hogere notering in dan de 23e plaats.

De conclusie van de jury over de oliebol van Bakkerij Vliegendehond was als volgt: ‘Meerdere proevers noteren ‘een bijsmaak’ die zij niet thuis kunnen brengen én niet waarderen. Vandaar dat Ivo Vliegendehond een stap terug moet doen en na vele jaren uit de top 10 valt.’

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Bakkerij Vliegendehond Wolvega bakt opnieuw lekkerste oliebol van Friesland
Lees ook:Lekkerste oliebol van Friesland vind je in Wolvega
Lees ook:Slechtste oliebol uit Friesland scoort voldoende in Oliebollentest
Lees ook:Oliebollen uit Wolvega scoren een 9 in oliebollentest van AD
Lees ook:Insecten in oliebollen grote financiële strop voor brassband

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>