Twaalf nieuwe websites met .FRL

Vanaf 2 december zijn er weer twaalf websites die bezocht kunnen worden door .frl achter de domeinnaam te typen. Het gaat om de domeinnamen lutzjacobi.frl, talsma.frl, franekeractueel.frl, willemvanharen.frl, watersportcampingheeg.frl, deharkema.frl, hûnekop.frl, voordekunst.frl, miedemaleeuwarden.frl, goodstart.frl, frieslandbeweegt.frl en hartveilig.frl.

Eerder al werden de websites fryskpaspoart.frl, detaartvantonny.frl, cnossen.frl, johansijtsma.frl, friks.frl, rauzer.frl, ljouwerterskûtsje.frl, priuw.frl, ucf.frl, 112fryslân.frl, paddy.frl, design-fabriek.frl, , afûk.frl, hotelfryslân.frl, viore.frl, bakkerijboonstra.frl, fnp.frl, 2018.frl, post.frl, tresoar.frl, wearegrutsk.frl, pietpaulusma.frl, boomsma.frl, dcf.frl, hoeistmeideholle.frl, blokhuispoort.frl, haaimahylkema.frl, fryslan.frl, omropfryslan.frl, weidenaar.frl en regts.frl toegezegd.

Om in aanmerkingen te komen voor een .frl-extensie moeten bedrijven/instellingen een nauwe band hebben met de provincie Friesland.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

 

Lees ook:Bezoek koninklijk paar te volgen via de Omrop
Lees ook:Ook Weidenaar Nederlands Kampioen op slagersvakbeurs
Lees ook:Meeste regionale nieuwssites in Friesland
Lees ook:Weidenaar Worst levert aan Lowlands
Lees ook:Expositie op drie locaties met werken van Abe Gerlsma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>