Molen Windlust Burum heropend

Groot feest vandaag in Burum, want vandaag werd daar de molen Windlust heropend. Ruim twee jaar na de brand die molen in de as legde kon de molen heropend worden. Een paar honderd mensen kwamen op deze feestelijke opening af, zo ook de brandweerlieden die tweeënhalf jaar geleden erbij waren toen de molen afbrandde. Ook tweede kamerlid Lutz Jacobi was bij de opening aanwezig. Na de nodige toespraken was het de eer aan burgemeester Bearn Bilker en zijn vrouw om de molen officieel te openen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Twee jaar na brand wordt molen Windlust heropend
Lees ook:Geen hoedje voor Lutz Jacobi deze Prinsjesdag
Lees ook:Lutz Jacobi en Aukje de Vries nemen petitie Burum in ontvangst
Lees ook:Kap op molen Windlust gehesen
Lees ook:Lutz Jacobi legt eed af in het Fries

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>