Klassiek festival CityProms in gesprek met gemeente over verhuizing naar Wilhelminaplein

 

 

 

 

 

 

 

 

Het klassieke festival CityProms, dat afgelopen weekend plaatsvond op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden, wil voor een volgende editie graag verhuizen naar het Wilhelminaplein (voorheen Zaailand). Dat meldt de Leeuwarder Courant. De directrice, Margot Hoiting, gaat hierover met de gemeente in gesprek.

Volgens Hoiting is het Oldehoofsterkerkhof in het geval van slecht weer veel te groot. Afgelopen weekend was het voor het eerst in vier jaar dat er geen druppel regen viel. Er kwamen zo’n 13.500 mensen naar het festival.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Bezoekers Boerendag laten zich niet hinderen door naderend noodweer
Lees ook:Welcome to the Village-festival morgen van start
Lees ook:Metalfestival Dokk’em Open Air ondanks regen één groot feest
Lees ook:Uittip 23 augustus – Imaginarium Festival Tytsjerk
Lees ook:Eerste namen Welcome to the Village-festival bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>