Bestuur IFKS stapt op

Het volledige bestuur van de IFKS (Iepen Fryske Kampioenskippen Skûtsjesilen) is vanmiddag tijdens de ledenvergadering in Heeg opgestapt. Op de vergadering zou een nieuwe voorzitter gekozen worden, als vervanger van de aftredende en niet herkiesbare Willem Hoornstra. Door de IFKS was Ab Borg uit Drachten voorgedragen om hem op te volgen. Bij de stemming kreeg Borg echter geen meerderheid.

De oorzaak van het niet verkrijgen van een meerderheid was waarschijnlijk te wijten aan het feit dat de schipper Sikke Heerschop, welke vorig jaar nog kampioen werd in de A-klasse, als lid werd geroyeerd. Volgens het bestuur zou Heerschop de stemming hebben gedwarsboomd.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Waterpoortrace afgelast wegens plotseling overlijden Hidzer Meeter
Lees ook:Bestuur S.C. Heerenveen wordt in dreigbrief ‘weerzinwekkende kankerhonden’ genoemd
Lees ook:Voltallige bestuur sc Heerenveen stapt op
Lees ook:Sven Kramer Nederlands Kampioen allround schaatsen
Lees ook:Thomas Acda getrouwd op Schiermonnikoog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>