Poes uit Leeuwarden reist met bus van Groningen naar Assen

De Leeuwarder poes Sowi, die al in december vermist raakte, is terug bij de eigenaresse. Daar ging wel een vreemde reis aan vooraf; het dier werd gevonden in Assen. Blijkbaar was het dier in Groningen in de bus gestapt. Een oplettende passagier had het dier gespot en bracht het dier in Assen op het NS-loket, waar de Dierenambulance Noord en Midden Drenthe een melding kreeg.

Poes Sowi had echter een chip, waardoor de eigenaresse al snel achterhaald werd. Wat de poes allemaal gedaan heeft om Groningen terecht te komen, is niet bekend. Wel is het diertje wat vermagerd, maar verder lijkt ze niets aan haar hachelijke avontuur over te houden.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Automobilist rijdt door na doodrijden hondje, eigenaresse zoekt getuigen
Lees ook:Bijzondere maanvis gevangen bij Ameland
Lees ook:Appelscha krijgt Verkeerspark
Lees ook:28 Peruaanse wandelende takken nieuwe aanwinst Aqua Zoo
Lees ook:Eigenaresse camera Apenheul gevonden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>