Dantumadiel neemt afscheid van burgemeester Aalberts

Tijdens de nieuwjaarsreceptie die momenteel gaande is in het gemeentehuis van de gemeente Dantumadiel in Damwâld wordt er vandaag afscheid genomen van burgemeester Arie Aalberts. Locoburgemeester Roelof Bos geeft daarbij de nieuwjaarstoespraak.

De CDA-burgemeester Aalberts volgde in 2004 Jan Eggens op. In 2007 was hij tevens waarnemend burgemeester van de gemeente Gaasterland-Sloten. Aalberts werd onlangs benoemd tot waarnemend burgemeester van de fusiegemeente De Friese Meren, waar hij vanaf 1 januari aan de slag is gegaan. De Friese Meren bestaat uit de voormalige gemeentes Gaasterland-Sloten, Lemsterland en Scharsterland.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Burgemeester Bilker gaat derde termijn in
Lees ook:Doutzen aan de slag voor H&M
Lees ook:Geen bitterballen voor stemmentellers Leeuwarden
Lees ook:SUP-elfstedentocht gaat morgen van start
Lees ook:Omrop Fryslân maakt zich op voor Friese derby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>