Steenrijke Rus koopt Rinsma State in Driesum

Nadat de vorige eigenaar failliet ging (we hebben het over Dirk Scheringa van de DSB Bank) kwam Rinsma State in Driesum te koop te staan. De State, gebouwd in 1511, blijkt nu gekocht te zijn door een Russische miljonair die anoniem wenst te blijven. Er werd 2.445.000 voor de state gevraagd. Voor die prijs heb je ook wat, op de verkoop-pagina staat het volgende over Rinsma State te lezen: ‘De State heeft onder andere 7 slaapkamers met een eigen badkamer en een aparte master bathroom, een bijzondere eetkamer, bibliotheek, een bioscoop, keuken met prachtig uitzicht op de tuin met aansluitend de living, een oranjerie, muziekkamer/trouwzaal, zeer ruime verwarmde garage, diverse bijgebouwen en een kas.

Kenmerkend voor het landgoed zijn de diverse gashaarden, de vele art deco elementen in het gehele huis, een uitgebreid beveiligingssysteem met diverse camera’s, kogelvrijglas, diverse elektrisch bedienbare hekwerken, elektrisch te openen garagedeur, een personenlift in het hoofdgebouw, diverse zonneschermen en markiezen en een heel uitgebreide elektrische installatie.’

De Rus gaat Rinsma State gebruiken als buitenverblijf. Auke Boskma uit Burgum zal verantwoordelijk worden voor het onderhoud en het beheer van het landgoed in Driesum.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Rinsma Fashion in actie voor Nepal
Lees ook:LC organiseert Nazomerfair op landgoed Stania State
Lees ook:Rinsma Fashion stopt met verkopen bont
Lees ook:Huis Doutzen in Eastermar staat te koop!
Lees ook:De Heeren van Rinsma opent vandaag in Gorredijk de deuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>