NDC schrapt 250 banen

Slecht nieuws voor de werknemers van onder andere de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden. De NDC, waar deze kranten onder vallen, zijn genoodzaakt om 250 banen te schrappen. Bij NDC zijn momenteel ongeveer 750 mensen werkzaam. Bij hen kwam dit nieuws hard aan, meldt de Leeuwarder Courant op LC.nl.

De NDC is genoodzaakt om deze stappen te zetten vanwege de miljoenenschuld waar het bedrijf mee kampt. Vooral op de sales-afdeling gaan klappen vallen, daar verdwijnen zo’n 60 banen. Bij de grafische tak van het bedrijf verdwijnen 30 banen. De LC en het Dagblad van het Noorden moeten in totaal 40 banen inleveren. Hoe de verdeling precies zal zijn is nog niet bekend.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Weer ontslaggolf bij NDC Mediagroep
Lees ook:FD en LC vanaf vandaag ochtendkranten
Lees ook:Friesch Dagblad voor 1 euro verkocht aan NDC
Lees ook:LC en FD worden ochtendkranten
Lees ook:Werknemers Graphic Packaging International in Sneek leggen 24 uur het werk neer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>