Genomineerde ‘Beste Buur 2012′ organiseert spontaan loempiafeest

De van oorsprong Vietnamese Tien Nuygen uit Heerenveen is genomineerd voor de titel Beste Buur 2012. De loempiabakker was zo verheugd door het nieuws dat hij spontaan al zijn buren uitnodigde in zijn voortuin voor een waar loempiafeest. 

Op de website van Beste Buur 2012 stromen de lofprijzingen over Tien binnen. Zo zegt Anja Stoop: ‘Ik wou dat het mijn buurman was,’ en zegt Wim Lucas: ‘Tien en Caj zijn onze buren, omdat het in hun cultuur(Vietnam) heel normaal is dat je op oudere mensen past, doen ze dat op ons met veel inzet. Beide keiharde werkers en trots op hun Nederlanderschap, altijd bereid om een ander te helpen. Altijd met een lach en bereid om een opbeurend praatje te maken. Men mocht willen dat iedereen zulke buren had.’

Vandaag wordt bekend of Tien ook in de landelijke top 3 komt.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:World Servants organiseert introductieavonden
Lees ook:Eten uit zee na wadexcursie
Lees ook:Omrop Fryslân gaat op zoek naar beste amateurkok van Friesland
Lees ook:Schiermonnikoog en Ameland willen meer samenwerken
Lees ook:Zangeres Maeike Sijtsma overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>