Organisatie Paardendagen krijgt subsidie voor evenemententerrein

De Paardendagen in Driesum/Walterswâld is hét paardensport-evenement van Noord-Oost Fryslân waar jaarlijks honderden mensen op af komen. Een uiterst goed georganiseerd evenement waar liefhebbers van paardensport en gezelligheid samenkomen voor de Boerendag, de paardenmarathon en het kwalleballen. De organisatie van de Paardendagen heeft van de provincie Fryslân nu een subsidie gekregen van 14.000 euro om het evenementen-terrein te verbeteren. 

Verbetering terrein

De subsidie gaat gebruikt worden voor aanpassingen van het evenementen-terrein in de vorm van toegankelijkheid, drainage en verlichting.

Kennedymars, bedrijven-expo en dorpsfeest 

Het terrein wordt naast de Paardendagen ook gebruikt voor de Kennedymars Fryslân, het dorpsfeest van beide dorpen en de bedrijven-expo. Met de verbeteringen in het terrein wordt het voor de organisaties van de evenementen mogelijk om meer bezoekers te trekken en eventueel meer evenementen te organiseren.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Kennedymars Fryslân dit jaar over nieuwe route
Lees ook:Weer gooit roet in eten bij Friese evenementen
Lees ook:Welcome to the Village-festival morgen van start
Lees ook:Website Frieslandbeweegt.nl groot succes
Lees ook:Uittip 8 augustus: City Rock Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>