Jasper S. paar jaar geleden onderzocht door psychiater

De verdachte op de moord van Marianne Vaatstra Jasper S. is volgens Omrop Fryslân een paar jaar geleden door een psychiater onderzocht nadat hij aan het joyriden was geweest. Volgens de psychiater was er sprake van een dissociatieve stoornis waardoor de verdachte dingen deed zonder zich te beseffen wat de gevolgen zouden kunnen zijn. De Oudwoudster moest in 2009 voor de rechter komen vanwege het joyriden waar hij van de rechter een boete kreeg van 750 euro. De verdachte gaf toen aan zelf niet te weten wat hem had bezield.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter!

Lees ook:Wat weten we nu allemaal over verdachte Jasper S.?
Lees ook:Vandaag afgenomen DNA Jasper S. matcht eveneens met daderprofiel
Lees ook:Jasper S. blijft in voorarrest met beperkingen
Lees ook:Jasper S. legt volledige bekentenis af
Lees ook:Jasper S. wordt voorgeleid aan de rechter commissaris

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>