Apenheul zoekt Fries gezin

De Apenheul is op zoek naar vermoedelijk een Fries gezin die hun camera achtergelaten heeft in het dierenpark. Bij werkzaamheden werd een kapotte camera gevonden waarvan de geheugenkaart nog te redden was. Op de geheugenkaart stond onder andere een foto van een jongetje bij een verjaardagstaart met daarop Friese vlaggetjes. De Apenheul heeft daarom het vermoeden dat de camera bezit was van een Fries gezin en zij willen hen graag de geheugenkaart met daarop 400 foto’s teruggeven.

De Apenheul stuurde een Tweet de wereld in via Twitter die inmiddels meer dan 200 keer geretweet is. Tot nu toe heeft nog niemand zich gemeld. De eigenaar kan contact opnemen het dierenpark wanneer hij/zij denkt dat de geheugenkaart van hem/haar is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter!

Lees ook:Eigenaresse camera Apenheul gevonden
Lees ook:Jouster gezin in ‘Jo Frost – Nanny on tour’
Lees ook:Leeuwarder vader op zoek naar dierbare geboortefoto’s
Lees ook:Doutzen Kroes deelt krachtige borstvoedingsfoto
Lees ook:Koningin Máxima opent vrijdag deuren nieuw Fries Museum

1 Reacties // Reageer

One thought on “Apenheul zoekt Fries gezin

  1. Kevin

    Het jongetje zijn 9de verjaardag.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>