Sexy kalender voor volleybalvereniging Leevoc

Dat volleybal een suffe sport is gespeeld door suffe vrouwen wilden 12 dames uit Leeuwarden eens even compleet ontkrachten. En dat moest maar gebeuren met een sexy kalender! Gisteren werd de kalender van de 12 dames van volleybalvereniging Leevoc gepresenteerd door de dames zelf. Niet in een t-shirt met kort broekje, maar nee, gewoon in een kort, zwart cocktailjurkje. 

Ook het veertigjarig bestaan van de club Leevoc was een reden om met een kalender te komen. De opbrengst van de kalender gaat naar de Bas van Goor-stichting. Deze stichting zet zich in voor kinderen met diabetes.

De kalender noemen de dames zelf ‘beschaafd bloot’, en staat in het teken van volleybal. De kalenders zijn verkrijgbaar via de website van de club: leevoc.nl

 

Lees ook:NHL maakt Pin-Up Kalender met studentes en docenten
Lees ook:Meer dan 11.000 kinderen in Friesland verkopen Kinderpostzegels
Lees ook:Kinderpostzegelactie steunt tien schoolbibliotheken in Friesland
Lees ook:Gerrie Dantuma ambassadrice van stichting Beautiful Gate
Lees ook:Elske DeWall overhandigt cheque van 3600 euro aan Stichting Vrienden van Jonah

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>